Nu er det muligt at tilmelde sig sæson 2018-2019, hvor der udover det kendte sker nye spændende ting i Svømmeskolen.

Vi har fortsat hold fra de 3-årige til voksne – og på alle niveauer. Fra vandtilvænning og begynder – til øvede og specielhold, for børn, unge og voksne.

I den nye sæson implementerer vi et nyt undervisningskoncept i svømmeskolen i samarbejde med DGI. Det er et gennemprøvet koncept, der vil lære børnene svømning og andre vandfærdigheder på en sjov måde. Vi tror på, at børnene bedst lærer, når det er sjovt, så undervisningen er bygget op omkring lege og øvelser, der altid har et formål med at træne/øve en bestemt færdighed. De større børn vil stadigvæk møde klassisk banesvømning sammen med de legende øvelser.

Vi har også til næste sæson mere fokus på ungdomssvømning. Vi har oprettet to nye hold for de 10-14-årige – Speed for dem, der gerne vil svømme mere, og havde fokus på at få en endnu bedre svømmeteknik, og Mini Aqua Adventure der ligesom det ”store” Aqua Adventure vil havde fokus på en masse alternative vandaktiviteter som vandpolo, udspring m.m. Fælles for både de nye og de gamle ungdomshold er, at vi vil øge fokus på det sociale samvær også udenfor bassinet.

Du kan læse mere om de enkelte hold og tilmelde dig gennem klubmodul https://hsvoem.klub-modul.dk/cms/TeamOverview.aspx hvis du har nogle spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive til svømmeskoleleder Marie Boa på mb.hskontor@gmail.com eller ringe til 3043 1832 i telefontiden.

Vi glæder os til en ny sæson!!

sjov svømmer