Den 17. november 2014 blev der afholdt svømmestævne for Hørsholm Forenings svømmeskole, hvor trænerne for de yngste konkurrencesvømmere var på udkig efter nye talenter til konkurrenceafdelingen.

70 håbefulde unge svømmere i alderen 6-12 år stillede til start, hvor der blev svømmet 25 fri, 25 bryst, 25 ryg, 25 fly, 50 fri, 50 bryst, 50 ryg, 50 fly, 100 IM. Det var en imponerende fart og glæde, man kunne spore hos de unge svømmere, og trænerne for de yngste årgange i konkurrenceafdelingen var heller ikke i tvivl.

”Der var i dag mange dygtige unge svømmere, der gjorde det rigtig godt. Vi har i dag kigget på deres teknik – nu skal vi hjem og kigge på resultaterne af stævnet. Men det ser meget lovende ud for udtagelsen til vores minitalent hold”.

Mette og Jakob
Mette og Jakob – trænere for de yngste årgange i konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening –
er selv tidligere konkurrencesvømmere

Tvillingerne Christoffer og Amalie Søndergaard, der har en storesøster, der svømmer i konkurrenceafdelingen, syntes, det havde været en sjov aften. Og til spørgsmålet om, hvem der svømmede stærkest, svarede Amalie: ”Det gjorde Christoffer – men det gør nu ikke så meget”.

Tvillingerne Søndergaard

Tidtagere under stævnet var de unge konkurrencesvømmere fra HS2, der syntes det for en gang skyld var sjovt at skulle stå på kanten.

HS23

Efter stævnet fik alle svømmere et diplom for deres præstation. Hvis du mangler at modtage et diplom, kontakt din træner.