I weekenden den 29.-31. maj har de bedste svømmere i gr. 1 og 2 i Østdanmark været til svømmestævne i hhv. Helsingør (gr. 1) og i Nakskov (gr. 2).

Gruppe 1 svømmere er for pigerne årgang 2001-2002 og for drengene er det årgang 1999-2000.

Gruppe 2 svømmere er for pigerne årgang 2003 og yngre, og for drengene er det årgang 2001 og yngre.

Fra Hørsholm Svømmeforening havde 10 svømmere opnået kravtider – 8 svømmere drog til Nakskov, og 2 svømmere kunne tage den korte tur til Helsingør.

En meget stolt træner for HS2, Mark Halding, udtaler: ”Jeg har aldrig deltaget i et mesterskab, hvor mine svømmere har opnået så flotte resultater. Jeg er meget stolt over de resultater, svømmerne har leveret her i weekenden, og det lover godt til det kommende danske årgangsmesterskab i juni, hvor vi allerede nu har flere svømmere, der har opnået kravtider”.

Alle svømmere fik sat personlige rekorder, og det lykkedes brystspecialisten Asger Væver Hartvig at få en bronze medalje i sin årgang i 200 bryst og en sølv i 100 bryst. Holdkapdrengene Magnus Bækgaard Andersen, Martin Vennick Haugbølle, Asger Væver Hartvig og Christoffer Hove svømmede to klubrekorder hjem i 4×50 fri og 4×100 medley.

Alt i alt en rigtig god weekend for Hørsholm svømmerne, der havde en god weekend, men også var trætte efter tre dages hårdt arbejde i vandet.
billede