Igen i år afholder Hørsholm Svømmeforening svømmestævnet Spar Nord Hørsholm Cup

Svømmestævnet afholdes i weekenden den 26.-27. maj i Hørsholm Svømmehal. Det traditionsrige Spar Nord Hørsholm Cup, afholdes over to dage, hvor det vil summe af liv og holdånd lige fra morgenstundens opvarmning til de afsluttende holdkapper.

”Hørsholm Svømmehal er meget velegnet til at afholde større langbanestævner. Spar Nord Hørsholm Cup er placeret, så det fungerer som sidste mulighed for at opnå kravtider til sommerens mesterskaber. Mange svømmere har allerede kvalificeret sig, og de vil bruge stævnet til at teste formen af og se, om de ting, der arbejdes med i den daglige træning, kan tages med over i toppræstationerne. Herudover har vi et godt set-up i Spar Nord Hørsholm Cup, hvor vi får skabt nogle fornuftige rammer for både årgangssvømmere samt junior-/seniorsvømmere”, udtaler Chef for Konkurrenceafdelingen Lars Madsen

Der er planlagt 18 forskellige løb på de to dage, og klubben forventer ca. 1.600 startere fra hhv. Gladsaxe, Dragsholm, Gentofte, Helsingør, Søllerød, Tåstrup, Ystad og Hørsholm. Hørsholm Svømmeforening stiller selv med 80 konkurrencesvømmere – nogle af de yngste endda til deres første stævne på langbane.

Igen i år er det lykkedes klubben at få Spar Nord til at være hovedsponsor. ”Det er med glæde, vi igen i år kan få lov til at samarbejde med Hørsholm Svømmeforening omkring Hørsholm Cup”, udtaler Erhvervschef for Spar Nord Helsingør Andreas Bonde Jensen. ”Spar Nord Fonden ønsker at støtte de lokale ildsjæle, der giver lidt ekstra tilbage til det lokale samfund. Derfor har Spar Nord Fonden valgt at støtte Hørsholm Cup – bl.a. i form af en gavecheck på kr. 10.000,00 som doneres til Stævnet.”

Udover donationen fra Spar Nord Fonden, vil der være heatpræmier i alle løb og medaljer til 1., 2. og 3. pladserne i alle løb.

Der er plads til rigtig mange besøgende, så kom forbi og støt den lokale svømmeelite i Hørsholm.

Hallen vil være lukket for offentlig badning fra fredag den 25. maj kl. 19.00 til og med søndag den 27. maj.

billede