Igen i år afholder Hørsholm Svømmeforening Hørsholm Cup 2019 i weekenden den 25.-26. maj, hvor Hørsholm Svømmehal i to dage vil summe af liv og holdånd lige fra morgenstundens opvarmning til de afsluttende holdkapper.

”Hørsholm Svømmehal er meget velegnet til at afholde større langbanestævner. Hørsholm Cup er placeret, så det fungerer som en af de sidste muligheder for at opnå kravtider til sommerens mesterskaber. Mange svømmere har allerede kvalificeret sig, og de vil bruge stævnet til at teste formen af og se, om de ting, der arbejdes med i den daglige træning, kan tages med over i toppræstationerne. Herudover har vi et godt set-up i Hørsholm Cup, hvor vi får skabt nogle fornuftige rammer for de små som store svømmere”, udtaler Chef for Konkurrenceafdelingen Lars Madsen

Der er planlagt 18 forskellige løb på de to dage, og klubben forventer ca. 1.600 startere og rekordstort antal deltagende klubber. Hørsholm Svømmeforening stiller selv med 70 konkurrencesvømmere – nogle af de yngste endda til deres første stævne på langbane.

Igen i år er det lykkedes klubben at få Spar Nord til at være hovedsponsor. ”Det er med glæde, vi igen i år kan få lov til at samarbejde med Hørsholm Svømmeforening omkring Hørsholm Cup”, udtaler Direktør Piet Petersen fra Spar Nord Helsingør. ”Spar Nord Fonden ønsker at støtte de lokale ildsjæle, der giver lidt ekstra tilbage til det lokale samfund. Derfor har Spar Nord Fonden valgt at støtte Hørsholm Cup – bl.a. i form af en gavecheck på kr. 14.200,00 som doneres til stævnet.”

Der er plads til rigtig mange besøgende, så kom forbi og støt den lokale svømmeelite i Hørsholm.

Hallen vil være lukket for offentlig badning fra fredag den 24. maj kl. 18.00.

På billedet ses Piet Petersen, Direktør hos Spar Nord, Helsingør, og Illia Bulba fra Årgangsholdet.

til og med søndag den 26. maj.