SparNord-Bas

I weekenden den 18.-19. april afholder Hørsholm Svømmeforening det traditionsrige Hørsholm Cup – nu Spar Nord Hørsholm Cup – hvor Hørsholm Svømmehal i to dage vil summe af liv og holdånd lige fra morgenstundens opvarmning til de afsluttende holdkapper.

”Vi er glade for igen at kunne afholde Hørsholm Cup på langbane, og er stolte over, at Spar Nord Fonden i år har valgt at donere kr. 10.000 til Hørsholm Cup 2015”, udtaler Cheftræner Bas Jan Stam, og fortsætter “For øjeblikket har vi mange talentfulde svømmere i alle aldersgrupper i Hørsholm Svømmeforening, og der bliver lagt mange kræfter i at videreudvikle disse talenter. Det kræver en hård træningsindsats for at være dér, hvor mange af dem er lige nu, og vi er stolte over de flotte resultater, mange af svømmerne opnår til stævner. Svømmerne glæder sig meget til på hjemmebane at vise, hvor dygtige de er blevet, og vi trænere forventer gode resultater, når de springer i vandet den 18. og 19. april”.

Hørsholm Svømmehal er velegnet til at afholde større langbanestævner, og mange svømmere benytter lejligheden til at forsøge at opnå kravtid til de kommende østdanske årgangsmesterskaber i maj og danske årgangsmesterskaber i juni.

”I år forsøger vi at dele svømmerne op i 2 afsnit – formiddagsløb for gruppe 2 og 3 svømmere, og eftermiddagsløb for gr. 1, junior og senior svømmere. Hvert afsnit søndag afsluttes med en holdkap”, fortæller Bas Jan Stam.

Der er planlagt 26 forskellige løb på de to dage, og klubben forventer 300 svømmere fordelt på ca. 1200 startere. Hørsholm Svømmeforening stiller selv med 60 elitesvømmere, og de helt små minitalenter vil deltage i deres første stævne på langbane.

I år er det lykkedes klubben at få Spar Nord til at være hovedsponsor. ”Det er med glæde, vi i år kan få lov til at samarbejde med Hørsholm Svømmeforening”, udtaler Erhvervschef for Spar Nord Helsingør Andreas Bonde Jensen. Spar Nord Fonden har doneret kr. 10.000 til Hørsholm Svømmeforening, som blandt andet skal bruges til talentudvikling og Spar Nord Hørsholm Cup 2015. ”Spar Nord ønsker at støtte de lokale ildsjæle, der giver lidt ekstra tilbage til det lokale samfund. Derfor har vi valgt at støtte Spar Nord Hørsholm Cup – bl.a. i form af en gavecheck på kr. 4.000, som doneres til de to vindere (piger/drenge) af 4×100 holdmedley”.

Udover gavechecken fra Spar Nord, vil der være heatpræmier i alle løb og medaljer til 1., 2. og 3. pladserne i alle løb.

Der er plads til rigtig mange besøgende, så kom forbi og støt den lokale svømmeelite i Hørsholm.