Siden december har vi i Hørsholm Svømmeforening ikke kunne tilbyde svømmeundervisning i svømmehallen, og vi savner rigtig meget den liv og glæde, der er i hallen, når vi har undervisning.

I marts fik vi lov til så småt at mødes igen til udendørstræning for ungdomsholdene, tri –og mastershold. For de små hold har det været lidt sværere at mødes.

Derfor besluttede vi os for at arrangere en påske-skattejagt lørdag den 28. marts og søndag den 29. marts for vores blæksprutter, sæler, krabber og rejer.

Lørdag den 28. marts var blæksprutterne og sælerne samlet – i alt 45 børn – der blev inddelt i 5 grupper, der sammen med deres træner blev sendt afsted til 5 forskellige poster og konkurrencer – huskeleg, snørrebåndsspisning, æggeløb, lego- og tegnekonkurrence. Skattejagten sluttede med en påskeæg-jagt. En lidt kold, blæsende og våd formiddag, men børnene kom med masser af humør, og der blev givet fuld gas. Størsteparten af børnene var glade for at se hinanden og være sammen igen – men de savnede også svømningen ”mellem 100 og uendelig procent”. Der er ingen tvivl: Børnene vil gerne tilbage i hallen.

Søndag den 29. marts viste vejret sig fra en pænere side, og 20 friske krabber og rejer mødte op. I fællesskab gik vi rundt til de samme fem poster som om lørdag – dog i et lidt mere moderat tempo. Trænerne stod klar ved de forskellige poster, og gensynsglæden ved at se sin ”gamle” træner var stor hos mange. Arrangementet blev afsluttet med en påskeæg-jagt.

Svømmeskoleleder Marie Boa var godt tilfreds med de to dage, og vil i den kommende tid arrangere forskellige aktiviteter for børnene, indtil vi forhåbentlig snart kan byde alle velkomne tilbage i hallen til svømmeundervisning.

Billeder fra lørdag: https://drive.google.com/drive/folders/1nJ1knwR1XZX4XMlklq8c3TNP36a0KXj9?usp=sharing

Billeder fra søndag: https://drive.google.com/drive/folders/1-v-48M8uMAKSkvy5Usz9Y4gP_yKtG4Qo?usp=sharing