Hørsholm Svømmeforening har idag mere end 1300 medlemmer, og vores mål er fastholde et så højt aktivitetsniveau som muligt trods de nye Corona restriktioner.

Vi har – som alle andre – med spænding fulgt udmeldingen om de seneste Corona restriktioner. Heldigvis blev det denne gang med nogle få undtagelser, der gør, at vi for en stor del kan fortsætte vores sæson som planlagt.

Børn og unge under 21 år: Her er der ingen ændringer. Vi vil dog være ekstra opmærksomme i omklædningsrummet, og der vil fortsat være hjælp og opsyn i forhal, omklædning og svømmehal. HUSK mød ikke for tidligt – tidligst 15 min før.

Voksne svømmere: Her er der blevet strammet op, så her skal vi leve op til et antal på max. 10 personer. For en del vil det betyde ændringer. Vi vil kontakte de enkelte hold direkte.

Generelt for alle betyder de nye restriktioner, at alle over 12 år skal bære mundbind gennem forhal og indtil omklædning. Det er fortsat tilladt for en forælder til reje og krabber at følge børnene ind og at blive ved bassinet, hvis der bæres mundbind. Ophold i forhallen vil blive begrænset. Vi er usikre på, hvilken kategori forhallen er, men af forsigtighedshensyn så vil ophold blive begrænset til 10 personer. Vi anbefaler en gåtur i området.

Vi vil planlægge et zoom møde, hvor vi vil fortælle lidt om Hørsholm Svømmeforening og vores håndtering af Corona. Der vil være en max. deltagelse på 100 personer. Mere om det senere.