Hørsholm Svømmeforening deltager i Den Store Svømmedag 2016 søndag den 2. oktober 2016 kl. 10-16

Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stablen søndag den 2. oktober, vil Hørsholm Svømmehal være med i kapløbet om flotte pengepræmier. Den Store Svømmedag arrangeres af Dansk Svømmeunion, Børnehjertefonden og HI i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet.

Vær’ med i konkurrencen og hjælp os med at vinde
Den Store Svømmedag, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed, er et breddearrangement, hvis primære formål er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der stilles ikke krav til deltagerne om, hvor langt der svømmes – alle meter tæller!

Derfor er det også Hørsholm Svømmeforening’s håb, at så mange som muligt vil kigge forbi Hørsholm Svømmehal søndag den 2. oktober i tidsrummet 10.00-16.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne – unge som ældre, store som små. Det eneste krav, vi stiller er, at du skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe Hørsholm Svømmeforening med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet.

Flotte diplomer til alle deltagere
Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet. Samtidig hjælper du Hørsholm Svømmeforening tættere på de mange flotte præmier.

Præmierne til Den Store Svømmedag
Der svømmes i år i mere end 35 svømmehaller fordelt over hele landet, hvor der dystes om følgende præmier:

o Der er præmier til de arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet.
o De arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal, vinder også præmier.
o Endelig er der også præmier til de arrangementssteder, som tilbagelægger flest meter pr. deltager i løbet af de seks timer, som arrangementet løber over.

Præmierne er fordelt på følgende måder:
Flest deltagere i vandet:
1. præmie: 5.000 kroner
2. præmie: 3.000 kroner
3. præmie: 2.000 kroner
Flest deltagere i forhold til by:
1. præmie: 5.000 kroner
2. præmie: 3.000 kroner
3. præmie: 2.000 kroner
Flest svømmede meter pr. deltager:
1. præmie: 5.000 kroner
2. præmie: 3.000 kroner
3. præmie: 2.000 kroner
Følg konkurrencen på Internettet
På Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org/svoemmedag kan du hele dagen følge slagets gang og på den måde have føling med, om der er pengepræmier inden for rækkevidde for os.

Samarbejde med Børnehjertefonden
I år er der mulighed for at støtte op om Børnehjertefondens gode arbejde med og for hjertesyge børn. Send en sms til 1999 med teksten ”hjerte”, så støtter du med en 20’er og er med i lodtrækningen om gavekort til Rema 1000 på 500 kr. Der er desuden mulighed for at oprette sin egen indsamling til Børnehjertefonden via deres hjemmeside. Læs mere om Børnehjertefonden på www.boernehjertefonden.dk

For yderligere information om Den Store Svømmedag kan Hørsholm Svømmeforening kontaktes på tlf. 4586 1820.

Med venlig hilsen
Hørsholm Svømmeforening