Kære alle!

Her følger lidt information omkring opstarten til den nye sæson.

Ny ansvarlig træner på HS3:

Den nye ansvarlige træner på HS3 Bliver Mette-Louise Kobbernagel, Mette-Louise har sidste år assisteret på holdet, så svømmerne kender hende. Jeg er sikker på, at Mette-Louise kan løfte den opgave hun har fået, hun er udover ansvarlig på HS3 også ansvarlig træner på Talent.

Assisterende trænere:

Alle de assisterende trænere er ikke fastlagt endnu, men dem der er styr på er følgende.

Phillip Halding – Hs1

Mette Meyer – Hs1

Thea Schulze – Hs3 og talent – midlertidigt indtil d. 1/9

Jakob Vismann – Hs2 , Pre-master (ansvarlig) – midlertidigt indtil d. 15/9

 

De første stævner/Aktiviteter:

Måned Dato Aktivitet Bane Sted Stævneinfo. HS1 HS2 HS3 Talent
August 13-14. Opstartsweekend   Hørsholm   X X X X
                   
September 10. Esrum Open Water Open water Esrum sø Se her X X    
  13. E47 (1. afsnit) Kortbane Helsingør Se her   X X X
  17-18. Hvidovre Medley Cup Kortbane Hvidovre       X X
                   
Oktober 1-2. GTI Cup Kortbane Greve Se her X X    
   2. DK svøm langt Kortbane Hørsholm        X  X
   17-21. Trænings-samling   Hørsholm   x x x x

 

Som i jo nok ved, havde vi opstartsweekend i weekenden, hvilket var en stor succes. Her blev holdene blandet på kryds og tværs, hvilket er med til at give en samhørighed i k-afdelingen. Dette kommer til at være toneangivende for den kommende sæson.

Det første stævne for HS1 og HS2 er lidt uvant ikke i en svømmehal, men i en sø i Fredensborg, nemlig Esrum Open Water, en spændende og anderledes måde at starte sæsonen på. Det første stævne for de ældre i en svømmehal kommer til at blive GTI Cup i Greve, d. 1-2. oktober.

For de yngre er det E47 i Helsingør, der er det første stævne. Vi har tidligere deltaget ved E47 stævnerne med stor succes, så det holder vi fast i. – her deltager nogle fra HS2 også. Derudover har de yngste et større stævne i weekenden efter i Hvidovre, nemlig Hvidovre medley cup, vi har ikke tidligere deltaget, men programmet ser meget lovende ud.

D 2. oktober er der ”Danmark Svøm Langt”, her deltager HS3 og Talent, samt deres forældre.

Det er 3 år vi afholder ”Danmark Svøm Langt”, det er blevet en god tradition og bakker op om et godt formål, nemlig Børnehjertefonden, der er præmier til de 3 bedste k-svømmere og ligeledes til den forælder der kan svømme længst!

 

I efterårsferien kommer der til at være en træningssamling, hvor holdene igen bliver blandet, og der bliver lavet workshops. Mere information omkring dette kommer senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Den nye aktivitets kalender bliver sendt ud snarest på hjemmesiden.

 

Klub tøj:

Der er flere, der har forespurgt køb af klubtøj og svømmeudstyr, men da der er lidt knas med leverandøren, beder vi jer væbne jer med tålmodighed. Der bliver arbejdet på det og information burde snarest kunne udsendes.

 

Forum:

De fleste af jer ved nok godt, at vi har fået et nyt forum og de fleste har også fundet ud af, hvad der er ind og ud, men til dem der gerne vil have et lynkursus i det, så inviterer jeg hermed til

”Lynkursus i Sportlas” d. 24/8 kl. 18 i klublokalet.

 

Det var alt i denne omgang! På vegne af k-afdelingen, med ønsket om en fantastisk sæson!

Mads Sune Rasmussen

Sportschef@hsvoem.dk

logo