53607e50c2Så er dette års regionsmesterskaber overstået og Hørsholm stillede samlet op til næsten 90 starter i weekenden. Hørsholm havde deltagere fordelt over 3 k-hold – Talent, HS3 og HS2.

Alle deltagende svømmere har slået personlige rekorder og der blev samlet svømmet 25 medaljer hjem til Hørsholm (8 guld, 4 sølv og 13 bronze).

Det er dejligt at se at ungerne svømme så stærkt allerede og det tyder rigtig godt for de kommende mesterskaber i denne sæson. Se billeder her

Talentholdet:

– Skrevet af Mette Meyer

Holdet fra talent bestod af Sebastian, Marcus, Marie, Martha, Caroline, Kaya, Mathilde, Astrid, Camilla og Nicoline. For de 10 svømmere for talent holdet gik det super godt. Første i vandet var Mathilde i 200 fri. Mathilde svømmede også 200 ryg og 100 fri. Mathilde var ikke helt tilfreds med sine tider, men hun kæmpede super flot og koncentreret om sin svømning og det er klart det vigtigste. Kaya havde hele 4 løb 50 fri, 100 IM, 200 fri og 100 fri. I alle 4 løb svømmede Kaya kanon godt og slog flere personlige rekorder. Derudover fik Kaya en sølvmedalje i 200 fri, kanon godt!

Nicoline svømmede 100 bryst og svømmede super flot og lavende endda også personligrekord med hele 5 sek, rigtigt flot!

Caroline skulle svømme 50 fri, og nervøsiteten var helt i top. Caroline er et af vores gode beviser på at man skal være nervøs for at svømme stærkt, hun slog nemlig 5 sek pers å, hvilket er kanon flot!

Marie skulle svømme 50 fri og 100 fri. 50 fri lavede hun en kæmpe pers og det formåede Marie også i sin 100 fri, virkelig godt svømmet.

Martha stillede op i 50 fri, 100 fri og 100 ryg. Hun slog pers i både 50 fri og 100 fri. I 100 ryg var Martha meget nervøs og tabte desværre brillerne i starten. Men det slog ikke Martha ud. Nej, hun svømmede alligevel super stærkt og slog personligrekord. Stærkt gået uden briller!

Marcus svømmede 50 fri og gik lige på din pers, og det kan man ikke klage over, super flot.

Sebastian svømmede 50 fri og 100 ryg. 50 fri var lige lidt over pers, og så var Sebastian ikke glad. Dog slog han kæmpe pers i 100 ryg og så var smilet tilbage, sådan!

Astrid svømmede 100 fri og svømmede lige på sin pers, dog er den heller ikke så gammel da den er fra klubmesterskaberne del 1, så det var super sejt af Astrid.

Camilla svømmede 100 ryg og slog en personligrekord, og blev selvfølgelig super glad, super godt svømmet.

Alt i alt for de 10 svømmere, gik det super godt. . Selvom alle ikke var helt tilfredse med deres tider, kan man roligt sige at alle gav den fuld skrue og svømmede utrolig flot. Alle ligger utrolig godt i vandet og der blev jo slået en hel del personlige rekorder. De kan absolut være stolte af sig selv! De 10 svømmere og deres holdkammerater stiller om 2 uger op til E-47, hvor der med sikkerhed kommer ligeså hurtig svømning.

/Mette Meyer

HS3:

– Skrevet af Susanne Kaave

Fra HS3 deltog samtlige svømmere fra gruppe 2 og 3 i weekendens regionsmesterskaber! Jeg er stolt over at se de flotte resultater og ikke mindst det gode sammenhold der er på holdet! Selvom det ind i mellem kræver en indsats fra trænerens side at få drengene lokket væk fra div. tablets, så fejler opbakningen til kammeraterne ikke noget! Der blev heppet og klappet af alle i weekenden! Det var vel nok synd I ikke fik slået jeres gamle træners master tid fra forrige weekend i 100 Medley – Schiøtz, du var under, men husk nu at begge hænder skal på i vendingen… Flødeboller eller tudekiks til træning mandag – vi må se???

Julie Frisch Hoff (02) var i den grad flyvende til weekendens stævne! Første tur i baljen var i 200 fri hvor Julie satte personlig rekord med 7 sekunder og senere samme dag slog hun igen sin bedste tid i 50fri! Søndag viste Julie, at butterfly er hendes nye yndlings stilart! Hun svømmede en flot 100 medley i tiden 1.29.05 – hele 8 sekunder hurtigere end hendes personlige rekord! I 100 ryg sømmede Julie ligeledes flot og sluttede weekenden af med holdkammeraterne i 4 x 50 fri hvor Hørsholms piger vandt en flot bronzemedalje! Tillykke med de flotte tider Julie!

Emma Hjort Kaas (02) svømme sig også til flere personlige rekorder ved weekendens stævne! Først i en flot personlig bedste tid i 200 fri og derefter i 50 fri! Emma, jeg holder øje med dig til træning – op foran, for du kan jo sagtens! Søndag lagde Emma ud med favorit disciplinen bryst, og svømmede 200 bryst i tiden 3.41.41. Et flot disponeret løb og endnu en peronlig rekord. I 100 ryg var kræfterne ved at være brugt op, men Emma kom som altid smilende op af vandet. Senere viste Emma også hvad en rigtig holdkammerat er lavet af. En talentsvømmer mistede brillerne i sin rygstart og Emma meldte sig straks til at svømme til bunden og hente dem i pausen. God team spirit og flotte tider!

Sofie Slotved (02) havde et super flot stævne i weekenden og lagde ud med en personlig rekord på næsten 10 sekunder i 200 fri i tiden 2.53.98 og fortsatte med endnu en flot tid i 50 fri. Søndagen blev indledt med en flot personlig rekord i 100 fri og efter nu at have fået styr på rytmen i butterfly kunne hun lave endnu en personlig forbedring i 100 medley. Sofie afsluttede stævnet sammen med holdkammeraterne i 4 x 50 fri, hvor Hørsholms piger vandt en flot bronzemedalje! Tillykke Sofie – en spændende sæson venter!

Caroline Meyer (02) satte også en stribe personlige rekorder ved weekendens stævne. Først i 200 fri hvor Caroline slog 16 sekunder af sin bedste tid og endte i tiden 3.05.43. 100 bryst bød på endnu en personlig rekord og søndag var ingen undtagelse da Caroline svømmede 100 medley i tiden 1.35.05 – 8 sekunder under sin personlige rekord! Caroline afsluttede stævnet sammen med holdkammeraterne i 4 x 50 fri, hvor Hørsholms piger vandt en flot bronzemedalje! Sikke en weekend – flot svømmet Caroline!

Mathilde Vangkilde Jensen (02) Mathilde indledte weekendens stævne med en flot tid i 200 fri hvor hun slog 8 sekunder af sin personlige rekord. Dagen fortsatte med 200 medley hvor Mathilde brød lydmuren og satte personlig rekord med 20 sekunder i tiden 3.25.90! Søndag fortsatte perlerækken af personlige rekorder da Mathilde skar 4 sekunder af tiden i 200 bryst. Super flot svømmet Mathilde!

Elena Westmark Holm (03) som for kort tid siden blev rykket op på HS3 viste stort talent ved weekendens stævne. Først i 200 fri hvor Elena satte personlig rekord i tiden 1.48.79 og senere samme da i 50 fri hvor 2 sekunder blev slået af. Elena har den seneste tid kæmpet med en række skader og var ikke helt tilfreds med sin tid i 100 fri, selv om den var 8 sekunder hurtigere end den tid hun var tilmeldt i. Senere sluttede dagen med endnu en personlig forbedring i 200 bryst. Elena, du stiller store krav til dig selv, og det skal nok bringe dig langt – flot svømmet!

Malte Engholm Brøns (03) svømmede trods en stribe uheld i ugen inden stævnet. Der skulle mere end en punkteret trommehinde, et ømt håndled og et kæmpe sår på albuen til at forhindre Malte i at stille op til weekendens mesterskaber. Lørdag lagde Malte således ud med en personlig rekord i 200 fri og sluttede af med en flot tid i 50 frk. Søndag bød på endnu en personlig rekord i 100 Medley en et flot løb i 100 ryg. Godt kæmpet Malte!

Christoffer Hove (02) startede ud med 200 fri i en flot tid, mere end 7 sekunder under sin personligt bedste tid! I 50 fri blev det også til en perosnlig forbedring og i Christoffers første løb om søndagen svømmede han 200 bryst i tiden 3.25.90 hvilket indbragte ham en fortjent bronzemedalje! Super flot svømmet og igen lidt over 7 sekunder hurtigere end hans personlige rekord. Kræfterne var ved at være brugt op, men alligevel var der plads til endnu en person rekord i 100 ryg! Tillykke Hove!

Alexander Schiøtz (01) indledte stævnet med en flot peronlig rekord i 200 fri efterfulgt af 100 fly i endnu en personlig rekordtid. Alexander fortsatte søndag med en flot tid i 100 medley, men blev desværre disket i en vending. Tiden var ellers hurtig nok til at indbringe holdet flødeboller, men nu må vi se hvad mandagen bringer…? Stævnet blev afsluttet med endnu en flot tid i 100 fri. Flot svømmet Alex!

/Susanne Kaavé

HS2:

– Skrevet af Mark Halding

HS2 havde 6 svømmere med – 5 drenge og 1 pige, nedenfor kan du læse lidt om deres bedrifter i denne weekend:

Magnus Bækgaard Andersen (01) svømmede ikke blot 6 guldmedaljer hjem, men også nogle supergode tider. Magnus ligger i top 3 på den danske rangliste i flere crawl og ryg-discipliner men har nu også svømmet sig ind i toppen af danmark i fly! Magnus svømmede nemlig 1.12,74 i 100 fly – det er en forbedring på 7 sekunder og med dette bliver han placeret som nr. 3 på den danske rangliste – FLOT Magnus (og du er hermed blevet fly-svømmer!)

Rune Væver Hartvig (00) svømmede et fænomenalt godt stævne med personlige rekorder i alle 4 løb som han stillede op i. Samtidig kunne Rune gå hjem med en sølvmedalje i 200 bryst (3.00,05), hvor han under hele løbet lå side om side med konkurrenten fra Helsingør og kæmpede om hhv. sølv og bronze. Men Runes aggressivitet og enorme viljestyrke var nok til at sætte konkurrenten til vægs på de sidste meter, dette var Runes første mesterskabsmedalje – kæmpe tillykke Rune!

Anna Graffe (02) svømmede nogle van(d)vittige personlige rekorder hjem og svømmede sig bl.a. op på nr. 3 på den danske rangliste i 100 ryg i tiden 1.15,58 – dette rakte samtidig til en guldmedalje, stærkt efterfulgt at konkurrenten fra SIGMA. Anna har vist rigtig gode takter i alle sine løb – nu skal vi bare have styr på brystsvømningen, så får hun en rigtig ‘farlig’ (hurtig) medley også! Anna vandt 4 medaljer ved dette års mesterskab – stort tillykke Anna!

Jakob Kolberg (00) svømmede sig i denne weekend til to medaljer i hhv. 100 fri og 400 fri, begge løb i personlig rekord og super flot disponerede løb. Jakob var særligt godt svømmende i 400 fri, hvor han i tiden 4.39,40 slog kortbane-pers med 11 sekunder – dette rakte til en bronzemedalje. Jakob pacede supergodt og lå stort set på 1.10 pr. 100 m hele vejen. I 100 fri svømmede Jakob en lille personlig rekord i tiden 1.00,47, lad os håbe han kommer under den magiske barriere 1.00 ved næste stævne! Stort tillykke Jakob!

Asger Væver Hartvig (02) var ligeledes flyvende i weekenden, Asger svømmede bl.a. en kanon 100 fri i tiden 1.07,70, med denne tid placerer Asger sig som nr. 3 på den danske rangliste! Det samme gælder i 100 IM hvor han ligeledes ryger ind som nr. 3 på ranglisten – Asger svømmede 100 IM i tiden 1.17,63 og dette rakte til en velfortjent guldmedalje. Asger har slået store personlige rekorder i samtlige løb han har stillet op i og har været topfokuseret før hver start- fantastisk svømmet Asger, tillykke!

Martin Haugbølle (01) svømmede også personlige rekorder i samtlige starter ved stævnet. Særligt skal Martins 400 fri bemærkes, her svømmede han personlig rekord med næsten 25 sekunder i tiden 5.05,15. Et supergodt løb hvor Martin dog havde gemt lidt på kræfterne og svømmede en meget hurtig hjemtur på 1.15. Der var i løbet kamp om sølvmedaljen og den tog Martin i en sikker sejr på over ½ sekund fra nr. 3. Martin slog også 4 sekunder af sin 100 fri og endte i tiden 1.06,50 – SUPER svømning, tillykke Martin!

Hørsholm havde samlet følgende medaljetagere ved stævnet i Birkerød:

Kaya Haugbølle (04): 1 sølv
Magnus Bækgaard Andersen (01): 6 guld
Martin Haugbølle (01): 2 sølv, 2 bronze
Asger Væver Hartvig (02): 1 sølv, 1 bronze, 1 guld
Anna Graffe (02): 3 bronze , 1 guld
Jakob Kolberg (00): 2 bronze
Rune Væver Hartvig (00): 1 sølv
Christoffer Hove (02): 1 bronze
Caroline Meyer (02): 1 bronze
Sofie Slotved (02): 1 bronze
Julie Hoff (02): 1 bronze

Samlet: 25 (8 guld, 5 sølv, 12 bronze)

Tak for en god weekend og tusind tak til alle holdledere og officials!

/Mark Halding