Hørsholm Svømmeforening søger træner med start 1. februar eller hurtigst muligt

Som forening har Hørsholm Svømmeforening de sidste år været inde i en spændende udvikling. Vi vil rigtig gerne skille os ud fra, hvordan man træner og udvikler svømmere. Vi vil gerne udvikle glade og holdbare svømmere, og at vi sammen med svømmeren kommer længst med kvalitet, medbestemmelse og forståelse for den enkelte. Vi søger nu en eller flere trænere, som vil være en del af denne spændende udvikling.

Timerne i stillingen kan enten ses som en stilling på cirka 32 timer eller være opdelt i to stillinger. Der vil cirka være 12 timer på kanten sammen med vores junior/senior gruppe og 8 timer på kanten med vores årgangsgruppe. Udover kanttimerne skal der afsættes tid af til sparring, udvikling, forberedelse og eventuelt planlægning. Vi går mere op i, at du som person passer ind i vores team, fremfor at du lige passer ned stillingsbeskrivelsen – med andre ord er vi ikke låste i forhold til antallet og placeringen af timeantallet.

Hvem er du?

Du brænder for og synes, det kunne være spændende at være med til at videreudvikle en konkurrenceafdeling, som både nu og fremover skal skabe gode udviklingsmuligheder for svømmere i mange aldre. Du skal kunne indgå i et åbent og vidensdelende miljø i tæt samarbejde med de øvrige trænere i konkurrenceafdelingen.

Vi forventer, du er villig til at udvikle dig og åben for nye input. Samtidig forventer vi, at du skubber til det eksisterende miljø, sætter spørgsmålstegn ved nuværende praksis, og vi sammen får skabt det bedst mulige set-up.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et åbent og vidensdelende miljø med stor mulighed for at blive udfordret samt udfordre systemet. Vi ser os selv som et team, der tør tænke ud af boksen og gøre tingene anderledes. Du vil, som det resterende trænerteam, have mulighed for at få indflydelse på udviklingen af den røde tråd i Hørsholm Svømmeforenings konkurrenceafdeling.

I det daglige vil du være medtræner på vores to ældste hold. Der vil være mulighed for indflydelse og ansvar for planlægningen af træning.

Vi håber at kunne finde en trænerkandidat, som kan se sig selv i Hørsholm i fremtiden – hvis det er tilfældet vil vi gerne tilbyde betaling af diplomtræneruddannelse.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, og som det fremgår af opslaget, vil antallet af ugentlige træningstimer kunne tilpasses den enkelte. Hertil kommer stævner og træningslejre. Hvis du har specielle kvalifikationer, eller interesser, er vores set-up ikke så låst, at dette ikke kan tilgodeses – vi ønsker at udnytte vores ressourcer bedst muligt.

Lyder ovenstående interessant, og kan du se dig selv i et nytænkende og attraktivt udviklingsmiljø, så send din ansøgning inklusiv CV til chef for konkurrenceafdelingen Lars Lundegaard Madsen på lars.madsen@live.dk.

Du skal være velkomment til helt fortroligt og uforpligtende at ringe til Lars på tlf. 3120 4500, hvis du har spørgsmål eller bare er nysgerrig på stillingen

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har den rette – så vent ikke med at sende din ansøgning.