Dalgaard er et supermarked, der på ét og samme sted har samlet basisvarer til dagligdagen, tilbudsvarer designet til områdets kunder og de mange specialvarer, du ellers måtte gå til en lang række specialbutikker for at handle ind.

Medarbejderne hos Dalgaard stiller deres ekspertise til din rådighed og har gjort det til deres fornemste opgave at sikre kunderne en optimal oplevelse, når de er i butikken – og videregive en solid viden om de produkter, de tager med hjem.

Det gør en forskel i hverdagen at have en bevidsthed omkring og holdning til kosten og hvad den betyder for velvære og sundhed. Det giver bonus på livskvaliteten – og kan give ekstra energi, hvis det at spise sundt og velsmagende mad bliver en vigtig del af livsstilen.

Dalgaard filosofien er, at vi står parate med viden, inspiration og konkrete produkter, der kan hjælpe den bevidste forbruger til at leve et liv med sund, ernæringsrigtig og velsmagende kost – uden at det behøver betyde ekstra besvær …..

Det skal være sjovt og let at leve som bevidst forbruger. Og Dalgaard er et oplagt valg for den bevidste forbruger, når det daglige – og det festlige – måltid skal være kilden til en god oplevelse og en sund levestil.

Den bevidste forbruger giver sine børn en god start på tilværelsen. Det at tilberede og nyde sund og velsmagende mad er en vigtig del af en berigende opvækst og en god ballast på vejen til det gode liv …

https://www.dalgaardsupermarked.dk/index.php