Kære medlemmer, forældre og venner

Vi nærmer os afslutningen af 1. halvdel af sæson 2020-2021 – en periode fuld af forandringer for Hørsholm Svømmeforening. Heldigvis har vi haft en stor opbakning fra vores medlemmer – som andre foreninger er vi afhængige af denne opbakning – også i de svære perioder.

Vi var naturligvis glade for at kunne åbne sæsonen i september under de forudsætninger, som Sundhedsstyrelsen dikterede. Ligesom resten af Danmark har vi arbejdet meget med at holde afstand i vandet og på kanten, og vi har haft frivillige forældre, der har hjulpet som Corona-vagter i omklædning, i forhal og i hallen. STOR tak til jer alle. Uden jer var det ikke lykkes for os at drive svømmeskolen og k-afdelingen under de restriktioner, vi er blevet underlagt.

Der er stadig fokus på ”den hele svømmeforening” i det daglige arbejde i svømmeforeningen, og det er vigtigt for os, at der er relevante tilbud fra de mindste rejehold til de hurtigste konkurrencesvømmere.

I svømmeskolen fortsætter vi implementeringen af det nye svømmeskolekoncept med mærker og bøger, der synliggør læringen, og alle hold i svømmeskolen følger konceptet. I er som forældre og svømmere naturligvis være velkommen til at kontakte en af os fra bestyrelsen, hvis I har ønsker til forbedringer. Vi er stolte af vores trænerteam – ildsjæle som jer skal man lede langt efter.

Vores konkurrenceafdeling fortsætter den øgede fokus på udvikling af den enkelte svømmer og foreningen. Igen i år har vi både junior og senior svømmere, der blander sig i toppen af dansk svømning. De mange timer i vand- og landtræningen gør, at Hørsholm Svømmeforening i dag blander sig i toppen af dansk svømning.

Vi er taknemmelige for det samarbejde vi har med Hørsholm Svømmehal. Vi forsøger alle at navigere i COVID-19 restriktionerne, og der er behov for hjælp og tålmodighed.

Vi vil også gerne fremhæve vores gode samarbejde med vores sponsorer. De er en forudsætning for vores fortsatte udvikling. Vores sponsorer fremgår af vores hjemmeside – støt dem de støtter os.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et forrygende nytår. Vi ses forhåbentlig i starten af januar, hvor svømmeskolen igen starter op.

Mange hilsner

Bestyrelsen

Hørsholm Svømmeforening